Hello, please select your language

Hello, please log in here

Not a member yet?
to discover our award-winning online English school.

Close
歡迎來到"World of Sports"
Join in the fun as we discuss and practice talking about our favorite sports.
種類:Lifestyle
語言: English
成員: 1054
幹事: samantha (Administrator)

你肯定要離開這個小組嗎?

你肯定你想刪除這個討論主題Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv嗎?
ahasaj1更新7/9/2015 14:44:45
Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv

“Kemi nisur përgatitjet që në momentin e hedhjes së shortit. Përgatitjet po shkojnë mirë dhe jo vetëm unë, por i gjithë ekipi do të japë maksimumin. Nga forma e treguar shohim shenja pozitive dhe shpresojmë për një ndeshje të mirë”, ka thënë Berisha.

Ndeshja ndërmjet Portugalisë dhe Shqipërisë nis në orën 20:45. /KosovaPress/

- See more at: http://www.kosovapress.com/sq/futboll/sonte-shqiperi-portugali-kuqezinjte-synojne-rezultat-pozitiv-24444/#sthash.uDIchQoU.dpuf

IF YOU DON`T UNDERSTAND IT ,TRANSLATE IT .

IT`S IN ALBANIAN LANGUAGE.

SMercado156更新7/9/2015 22:12:51
RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
Why don't you speak English,for God's sake?!
ahasaj1更新8/9/2015 4:19:31
RE: RE: Sonte, Shqipëri-Portugali, kuqezinjtë synojnë rezultat pozitiv
couse i`m from albania.